Papper

Nu har jag just skrivit ut fånigt mycket papper… ska gyckelträna med Läx och D-Group snart och jag ska ta med papper till alla eftersom det är mina gyckel, typ. Har dessutom skrivit ut lite gamla DALGOPT-tentor.

Har verkligen inte pluggat alls den här veckan… eller jo,visst, jag har haft BG-möte (då jag var jättesjuk och inte gjorde nåt vettigt), labbat och skrivit rapport och så, men det känns verkligen som att jag borde ha pluggat massa DALGOPT och linalg inför kommande tentor. Måste verkligen vara duktig och ta tag i det sen… nu börjar jag i alla fall må bättre, vi får väl hoppas att inte Barbaphesten imorrn däckar mig totalt. Har ju en irriterande tendens att bli sjuk efter alla fester. Undrar om det är bra… eller om man borde vila upp sig lite. Hm.

Idag har vi en helt icke-schemalagd dag, vilket jag passade på att utnyttja. Har varit på stan med Jonas en snabbis, men hann bara flänga runt lite snabbt och göra det viktigaste, dvs: klippa mig, köpa adventsljusstake och gå på Systemet. Vi fick leta lite efter en adventsljusstake, hittade först bara ganska gräsliga saker, men till slut hittade vi en rätt okej för 25 spänn på Myrorna. Nu kan vi fira första advent som sig bör på söndag!

Relaterade inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *