Storstädning

Phew… idag har vi STÄDAT! Fönstren har putsats, frysen har frostats av, avloppen har ur-äcklats, badkaret skrubbats, skåpsluckor rengjorts och så vidare i det evinnerliga. Därtill har vi tvättat fem maskiner kläder, lakan och handdukar och Jonas har installerat Gentoo Linux på sin nya dator.

Dagen har inneburit en kavalkad av ergonomiskt ofördelaktiga arbetsställningar, så nu är jag ledbruten och ser fram emot en skön natts sömn i rena lakan.

Relaterade inlägg:

2 reaktioner på ”Storstädning”

  1. Åh, det där lät ungefär som en lista över saker jag borde göra. Med ett tillägg av dammsugning, golvtorkning och diskande. tror knappast att alla dessa storverk kommer att uträttas idag, men bara jag har avslutat min artikel ska jag åtminstone ta itu med stora köksfönstret.

  2. Skönt att få städat! Det skulle jag behöva lite mera inspiration till. Toaletten är väl det enda hos oss som är ok i renhet just nu. Nya tag imorrn kanske?

    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *