Vackra Bergsjön

Det råder många förutfattade meningar om vår kära förort Bergsjön. De flesta blir förvånade över hur fin den är. Jag visar gärna upp mina bilder av Bergsjön och har därför lagt ut ett gäng på flickr. Måste ju använda mitt pro-konto, nu när jag har betalat för det. :)

» Bergsjön-bilder på flickr

Relaterade inlägg:

5 reaktioner på ”Vackra Bergsjön”

  1. Hej igen , solbilden är fin som du skrev, den är inte min och har ingen aningom vart den kommerifraå, fick den i ett mail en gång så du får gärna sno den om du vill (men skriv gärna att du lånat den från min blogg.

    Ha det bäst i solen nu

  2. Biskopsgården har oxå sina vackra sidor (skogs- och sjöpartierna, solnedgångar och så) men tyvärr inte bara sånt utan även en del våld och vandaliseringar som jag inte gillar. Vill ha allt bra ;)

  3. Bergsjön förekommer ofta som miljö i Åke Edwardssons senaste, Vänaste land. Jag tänkte ofta på er när jag lyssnade på den, eftersom Bergsjön fanns med så ofta. Lite intressant var det, för bokens bild av Bergsjön stämde inte riktigt överens med den bild jag har fått genom att läsa din blogg.

  4. Jo det är jättevackert där, så länge solen är uppe iaf.. Min flickvänn bor där och hon och henne kompisar vågar vara ute eller ens åka buss när solen gått ner ju… Så estetiskt sett så är Bergsjön fint…

    Mvh Alexander

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *