Suspicion

Cary Grant spelar en ofantligt dålig make som ljuger för sin fru och behandlar henne allmänt respektlöst. Till slut vet inte frun vad hon ska tro – exakt hur dålig är han egentligen? Hon kommer på honom med att stjäla – men kan han rentav mörda också?

Filmen börjar bra och ger många tillfällen att förarga sig på Grants (han är bra!) osympatiske rollperson. Men sen sänker slutet filmen rejält – det känns plötsligt, omotiverat och lamt.

Det känns som att jag sagt samma sak om väldigt många Hitchcock-filmer nu. Varför gjorde du så dåliga slut, Hitch? Nåväl, det är väl så att de mest kända faktiskt är de bästa, så vi kanske får skylla oss själva som prompt ska se allt…

FilminfoIMDB: Suspicion
Regissör: Alfred Hitchcock
År: 1941
Omdöme (1-5): 3
Relaterade inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *