Jag skriver!

Nu har jag kommit igång med mitt nya skrivprojekt! Hittills 5073 ord… det är ju en början i alla fall. För att få tävla lite med mig själv har jag fixat en fin (nåja, ganska…) framstegsmätare som ligger här på sidan under ”På G”. Målet är preliminärt satt till 70000 ord och just nu är jag uppe i 7% (avrundat). Man kan även klicka på ”Historik” och se hur arbetet fortskrider per inlagd skrivdag (den ska visa lite mer sen, tänker jag mig).

Relaterade inlägg:

2 reaktioner på ”Jag skriver!”

  1. Yay!

    Jag har åtminstone skrivit början på en novell… Dessutom har jag börjat prova lite på critters.org som verkar trevligt (men tyvärr på engelska, så klart). Jag återkommer med närmare rapport när jag varit med ett tag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *