Orkidéer

Orkidé

Orkidé

Mjukstart på projektet ”dekorera hemmet”.

Relaterade inlägg:

3 reaktioner på ”Orkidéer”

  1. Väldigt snygga, både live och på bild!

    Min orkidé står mest bakom gardinen och skäms, men den får komma fram när den blommar och det är en knopp på g!

  2. Vad vackert med ljuset som lyser genom blommorna!

    Jag blev med orkidéer förra helgen när jag flyttade och fick överta två stycken av förra hyresgästen (hon ska flytta utomlands och kan inte ta med krukväxterna, så jag fick de där båda och en benjaminfikus). Har vattnat dem åt henne tidigare när hon var bortrest, så lite hum om hur de ska skötas har jag – men känner mig fortfarande rätt grön. Har t.ex. inte skaffat hem gödningsmedel än, vill forska lite i saken först. mina andra krukväxter får naturligt gödningsmedel, och jag skulle helst ge något liknande åt orkidéerna också – om det finns, vill säga. Känner mig inte alls förtjust i tanken på att köpa gödningskemikalier, fast ärligt talat är jag väldigt dåligt insatt i hur olika typer av krukväxtgödning framställs. Konstgödselproduktionen för jordbruk konsumerar ju en hel del olja, men jag vet inte hur det är med krukväxtvarianten.

  3. Fina bilder! Kul att du är igång med fotosidan igen! Och det ska bli spännande att följa heminredningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *