Men något ska man ju störa sig på…

Trots att jag unnade Lindex lite beröm blev jag raskt påmind om varför jag så lätt retar mig på dem. Vad tror du det är för skillnad på dessa två byxor?

Lindex Shop Online - ByxaLindex Shop Online - Byxa

De övre i färgen ”english red” är flickbyxor, tillsammans med ”gallant lilac” och ”british petrol green” (som jag köpte). De undre är i färgen ”sienna beige” och tillsammans med ”saturated green” hör kallas de pojkbyxor. Alltså samma byxa såvitt jag kan se, men man kommer åt en delmängd av färgerna efter att obligatoriskt ha valt kön i webbutiken.

O…kej? Det var väl… tur? att jag köpte ”rätt” färg..?

(Fast de rutiga jag köpte var förstås pojkbyxor…)

Relaterade inlägg:

En reaktion på “Men något ska man ju störa sig på…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *