Bråte till Bråta och en sväng till IKEA

I helgen har vi gjort oss av med saker inför flytten. Igår åkte vi in till stan med fem kartonger böcker och en lista över antikvariat. Nummer ett på listan ville inte ha något av det vi hade med oss. Nummer två… ja, det får vi aldrig veta, för vi körde fel i trixiga stadstrafiken och hamnade på IKEA i stället. :) Där åt vi lunch och köpte flyttkartonger, samt såna här snygga block ANSTÄNDIG Spiralblock:

Idag lämnade vi de flesta böckerna i återbrukscontainern på Bråta i stället. Så får Myrorna eller vilka det nu var sälja dem om de har lust. Fast några plockade vi ut och sparade till skolbiblioteket där Emma jobbar. Roligt att bidra till ungdomars läsning. :)

Vi donerade även en hel del annat. Mest bisarrt är kanske att vi lade min brudklänning bland alla sunkpåsarna i Emmaus-containern… men jag har försökt sälja den utan resultat och jag kommer inte att använda den själv. Och min gamla övergivna gitarr ska förhoppningsvis hitta en ny ägare också. Och en herrans massa krukor. Med mera.

Däremot har vi inte gjort oss av med min gamla skivsamling. Jag är svag. Borde ha. Men det var för svårt…

Annars har vi inte gjort så mycket särskilt. Idag råkade jag somna med Ava och hennes fotboll när de skulle efterlunchensova lite. Jag måste ha varit trött, för det var inte dödsskönt att ligga med en fotboll i nyllet.

Relaterade inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *