Dagens inköp

Oj, vad mycket vi har kvar att köpa till lägenheten. Tyvärr kan man ju inte köpa allt på en gång, men idag har vi gjort ett par riktigt viktiga inköp. Det allra viktigaste är att vi äntligen köpt diskmaskin! Ska bli sååå skönt..! Men den kommer inte förrän på tisdag, så tills vidare får det räcka med bild på ett lite mindre, men också viktigt, inköp:

Tillökning i familjen

Tadaa! Nu har vi micro!

Vi åkte till Bromma och köpte diskmaskinen och micron på Elon, för att sedan fortsätta till Bauhaus för att köpa garderobsinredning. Det blev ett stativ med trådbackar som vi ställde i Avas garderob (hittills har hon haft en kartong där med alla sina kläder i… suboptimalt). Vi skulle ha köpt hyllplan till garderoben i kontoret också, men det gick till så att de sågade efter angivna mått och just idag var sågen trasig. (Här hade man kunnat tillägga någonting argt om den bristfälliga medföljande garderobsinredningen i lägenheten och bristen på hjälp att komplettera den när vi frågade hyresvärdens kundservice, men jag är ju ändå väldigt nöjd med lägenheten så jag ska inte gnälla för mycket.)

Egentligen skulle vi behöva köpa sängstomme också (det är kallt på golvet!) men vi ska räkna och begrunda lite. Måste ha råd med mat också, ju.

Relaterade inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *