Hoppa till innehåll

Android-appar för barn: pussel

Detta är ett av flera inlägg om Android-appar för barn.

Det finns väldigt många pusselappar. Somliga är “vanliga pussel” och andra är “knopp-pussel” som jag i brist på bättre ord väljer att kalla dem. Med “vanliga pussel” menar jag alltså pussel där man bygger hela motiv och med “knopp-pussel” menar jag pussel där man passar in bilder i en färdig bakgrund.

Efter att ha sållat en hel del har jag hittat några som jag tycker är snygga, roliga och känns omsorgsfullt gjorda:

Kids Love Puzzles

Kids Love Puzzles är min favorit i “vanliga pussel”-kategorin just nu. Många snygga pussel att lägga i olika svårighetsgrader, bra musik och ljudeffekter. Gratis med reklambanner, som inte stört oss särskilt mycket hittills i alla fall.

Peg Puzzle

Peg Puzzle är min favorit inom “knopp-pussel”. Det finns åtta pussel med trevlig musik och roliga animationer och ljud när en bit hamnar på rätt plats.

Det finns en begränsad gratisversion med ganska störande knappar för att köpa fullversionen. Jag rekommenderar fullversionen (9 kr).

Animal Puzzle For Toddlers

Animal Puzzle For Toddlers verkar också lovande. Vi har just börjat testa den kostnadsfria begränsade versionen. Innehåller både “vanliga pussel” och “knopp-pussel”. En kul bonus är att det kommer ballonger man kan smälla när man lyckats med ett pussel.

Finns i begränsad gratisversion och full betalversion (14,03 kr).

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *