Hoppa till innehåll

Oskarshamn och faster igen!

Nu är jag hemma från Oskarshamn, Jonas stannar några dagar till. Första kvällen åt vi middag med familjen och Jonas blev födelsedagsfirad. Sen dödade vi zombier allihop. :) Ja, vi spelade spelet han fick av mig, alltså.

Igår var det alltså friformsrollspel hos Tomas, med Jonas som spelledare. Det var ett äventyr som utspelade sig dels i nutid, dels för en herrans massa år sedan på Atlantis och alla hade en Atlantisperson och en nutidsperson. Det var intressant. Kul att det gick lite bättre än förra gången jag skulle spela rollspel, då vi inte kom längre än till att göra rollpersoner. :) Kanske får prova någon mer gång om tillfälle ges.

Mamma ringde precis och berättade att jag blev faster till en fjärde igår kväll. En liten pojke, så nu har John och Ullis två av varje. Ullis vill att han ska heta Melker, vilket jag nog skulle ha svårt att vänja mig vid… det är ju farbror Melker på Saltkråkan, ju!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *