Hoppa till innehåll

Midsommarafton

Det blev en stillsam midsommar för oss, eftersom Jonas skulle upp och jobba dagen efter. Plan A var att åka på utflykt till Vrångö, men eftersom det spöregnade på förmiddagen verkställde vi i stället plan B, som gick ut på att ha det mysigt hemma. Vi började dagen med att ta oss tid till en ordentlig frukost tillsammans. Riktigt mysigt! (ovan: frukost-actionbild!)

Det var premiäranvändning för nya brödkorgen som jag köpte på Tradera, mest som uppvärmning inför större inköp. Picnic-bröden funkade bra som vanliga frukostbröd också!

Framemot kvällen när det blev dags för middag på balkongen var vädret faktiskt riktigt fint. Vi åt potatisgratäng, halloumi, ägg och svamp med bröd och vin. Notera vår midsommarstång på bordet!

Jonas tog en bild på mig också.

Vi såg film och myste, det blev också en hel del vin där ute på balkongen. Det var evigheter sedan vi satt länge och åt och pratade och myste sådär! Underbart! Sen blev vi visst lite trötta och somnade innan vi hann äta våra jordgubbar…

Publicerat iVardagsliv

4 kommentarer

 1. Hej Helena!
  Vilka underbara midsommarbilder! Hoppas att ni får fler sådana mysiga dagar framöver.

  *många kramar*

 2. Åh, ser ut som att ni hade en trevlig midsommar! Och vilken kanonporträttbild han tog, Jonas!!!

 3. Rusty Brevik Rusty Brevik

  Helena,

  Awesome… You cute little swede! You look great and I'm glad that your doing well. Keep in touch.

 4. Amanda Huckabay Amanda Huckabay

  Holy shit – I can't believe that I figured out how to do this – My Swedish is a bit rusty, har har. So, you look very mature my darling and your boyfriend isn't too shabby either, rarrrr. Anyhoo, hopefully this posts since I can't understand anything on here except for what I have written. Love ya, buh bye.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *