Direktøren for det hele

Ravn ska sälja sitt företag och köparen insisterar på att få träffa ”direktøren for det hele”. Problemet är bara att Ravn hittat på en chef för att slippa stå för jobbiga beslut själv. Han anställer en skådespelare för att spela chefen.

Jag hade fått för mig att den här filmen skulle vara bra, men så fel jag hade! Det ska föreställa en komedi, men är verkligen inte roligt. För det första förväntas man tycka att det är roligt att skådespelaren inte vet någonting av det Ravn sagt om chefen, men det känns bara för osannolikt att han skulle glömma att berätta precis allt han behöver veta. Sen är i stort sett all humor baserad på att folk är jävliga mot varandra på ett sätt som jag helt enkelt inte tycker är ett dugg roligt.

Bara en massa trams, elakheter och noll trovärdighet.

FilminfoIMDB: Direktøren for det hele
Regissör: Lars von Trier
År: 2006
Omdöme (1-5): 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *