Hoppa till innehåll

Förhandstitt på nya kontoret

Idag på förmiddagen läste jag ut min certifieringsbok för SCWCD. Nu ska jag bara plugga in allt lite mer… Det passade hur som helst väldigt bra att jag hann färdigt precis innan lunch, för efter lunch började jag med en ny, tillfällig uppgift: Kontoret flyttar ju in till stan om en vecka och då ska alla ha nya tags, blippmojar i stället för passerkort. Jag stod hela eftermiddagen och registrerade sådana och jag fortsätter på måndag. Jag hann alla efternamn på A och B… plus mig själv. Stor förmån: jag kunde välja min egen pinkod!

Eftersom jag skulle gå på stan efter jobbet passade det väldigt bra att redan vara inne i stan när jag slutade! Det passade däremot mindre bra att ha stått hela eftermiddagen, nu är jag toktrött och har ont överallt. Får se om jag kan fixa nåt lite bekvämare på måndag… nu stod jag alltså upp i ett bullrigt serverrum och knappade på en dator som stod i ett tomt rack. Även om jag skulle kunna dra in en stol så skulle jag ideligen behöva resa mig eftersom varje tag ska blippas utanför dörren till serverrummet… nåja, det blir nog bra.

Så jag jobbar redan inne i stan nu, alltså! Får väl se hur lång tid det tar att göra klart. Jag ska nog luncha i Saluhallen på måndag… :)

Det var väldigt kul att få se nya kontoret. Är man i rätt del av det har man väldigt fin utsikt mot hamnen med Operan och Barken Viking. Jag kommer såklart att sitta i andra delen, men om jag äter i lunchrummet så är åtminstone det i rätt del. Jag ser fram emot att få jobba där i stället för ute i obygden! Det är fortfarande en hel del kvar att göra, men man fick en ganska bra bild av hur det ska bli.

En kommentar

  1. Lisa Lisa

    Vad sägs om en kontorsstol med hjul? (Som i det gamla Anders&Måns-avsnittet, om du minns). Grattis till att jobba i stan, ajg är grymt avis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *