Glasögondags, hjälp mig!

Igår och idag har jag haft mina gamla glasögon på mig. Jag ser ganska dåligt med dem, men mina linser krånglade och jag blev tvungen att vila ögonen. Jag har varit snål hittills och vägrat lägga pengar på nya glasögon, men nu har jag bestämt mig. Nu ska jag skaffa ett par som jag ser med! Köper man via Favoptic behöver det inte ens bli särskilt svindyrt. Ska kolla med Jonas om han har något emot att leka själv med Ava en stund på lördag, så jag kan åka in på synkoll utan bäbis.

Men nu kommer alltså det där svåra. Bågar. Det är svåååårt. Vad passar jag i? Från Favoptic kan man beställa hem 6 bågar att prova, så nu ska jag alltså på något vis välja ut dem. Nån som har tips? Kolla gärna damkollektionen och säg vad som är snyggt. Jag kan posta bilder på mig själv i provbågarna sen, så får ni hjälpa mig att tycka.

4 kommentarer

 1. En kompis köpte nya glasögon med “kuddar” som vilar på näsan. Hon fick värsta skavsåren. Så om jag ska rekommendera något är det plastbågar :)

  Svara

 2. jag kollade på förstasidan på länken o fastnade för Aosta röd/svart. Snygga diskreta men ändå med lite färg. Bari rosa var snygga också. färg på sidan är snyggt om man vill ha lite neutralt framifrån lixom..
  lycka till :o)

  Svara

 3. Jag gillar Meduno Svart. Diskreta men snygga.

  Håller med, det är verkligen inte lätt att välja bågar! Jag är sugen på nya glasögon, men vet inte riktigt vad jag skulle välja. De ovan kanske…

  Svara

 4. Jag gillade Sassari! Recensera gärna favoptic sen, jag blev nämligen också lite sugen på att köpa nya glasögon…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *