Hoppa till innehåll

12 kommentarer

 1. Hanna-Stina Hanna-Stina

  Jag tror jag gillar Sassari bäst. :)

 2. Sassari, Meduno eller Patrinico hejjar jag på!

 3. Veronica Veronica

  Helt klart Sassari!

 4. Julia Julia

  Volterra eller partinico tycker jag!

 5. Helena Helena

  Oj, jag skrev fel! De jag kallade Volterra är egentligen Bologna. Har rättat i inlägget. Julia menar alltså Bologna eller Partinico.

  Kan avslöja att de som är definitivt utgallrade är Alcamo (unibrow!) och Vipiteno. Partinico känns för svarta, men jag gillar formen bättre på dem än på Sassari, som är väldigt rektangulära. Meduno och Bologna känns ok, men kanske inte jätteroliga förstås.

  Ska fundera, känna efter och kolla på stan på lördag…

 6. Ika Ika

  Jag tycker mest om Sassari och Bologna.

 7. Emma Karlsson Emma Karlsson

  Det är svårt att förklara varför vissa passar i en viss typ av glasögon (och andra inte) men:

  Du ser snyggast ut i Sassari helt klart!

 8. Josefin Josefin

  Sassari! Helt klart!

 9. Linnéa Linnéa

  Instämmer i att du passar bäst i Sassari!
  Visst är det fruktansvärt svårt att bestämma sig!

 10. Karin Karin

  Bologna eller Sarssari röstar jag på!

 11. Helena Helena

  Nu har jag kollat upp lite och kommit fram till att jag inte kan ha Bologna, eller andra båglösa modeller. Mina glas är för starka och blir därmed för tjocka och klumpiga, så jag behöver en robustare båge. Sassari ligger onekligen bäst till av dessa, men jag tycker den känns lite för rektangulär. Skulle vilja att den gick ner mer och smalnade över näsroten.

  Läste just att de ska ha alla bågar i väntrummet hos optikern, så jag kanske kan prova fler Favoptics-bågar där på lördag! Är lite nyfiken på Calabria också.

 12. Hej snygging! :-)
  Vad svårt det är det där med glasögon. Jag har ju inga själv, men det är nog bara en tidsfråga nu… (åren går…) När jag ska skaffa glasögon kommer jag nog att välja bågar utan bågar, alltså som de som heter Bologna. Ser, nu att det inte funkar för dig… Hoppas att du hittar några du trivs i, förresten så var väl de gamla inte så dumma. Ha det bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *