Hoppa till innehåll

Angående lösenordsskyddade inlägg

Ibland skriver jag bakom lösenord. Det är inga stora hemligheter jag gömmer, så om du brukar läsa här och jag kanske har något litet hum om vem du är får du gärna läsa. Det är bara att be mig om lösenordet.

Jag införde lösenordsskyddet när jag hade skrivit namnet på ett företag jag jobbade hos och hamnade väääldigt högt upp bland Google-sökresultatet. Det var pinsamt, men jag ville gärna kunna fortsätta nämna namnet. Det har funkat bra, tycker jag, så jag har fortsatt skriva bakom lösenord då och då.

8 kommentarer

 1. Jag skulle gärna vilja ha lösenordet, om jag får!

 2. Ika Ika

  Jag skulle också gärna vilja ha lösenordet.

 3. Julia Julia

  Hej! Jag skulle gärna läsa lite om hur du har det på jobbet!

 4. Hej! Jag tar gärna ett litet lösenord om jag får. Kram!

 5. Astrid Ferry Astrid Ferry

  Jag vill gärna ha lösenordet.
  Kram
  Mamma

 6. ..och eftersom jag är aningen klantig skulle jag gärna ta lösenordet igen om jag får. Jag har tappat bort det…

 7. Undrar om jag skulle kunna få lösenordet till de låsta inläggen?

 8. Absolut, kommer på mailen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *