Hoppa till innehåll

Helenas dagar i 11 år

21 januari år 2000 postade jag det allra första inlägget på vad som skulle bli Helenas dagar. Det har gått 11 år sedan dess och jag har fortsatt att blogga. Jag firade även 1 år med WordPress 2 januari och det känns fortfarande som ett bra beslut att skrota mitt egenutvecklade renoveringsbehövande bloggskrälle. Jag brukar fira bloggens födelsedag med lite statistik, så nu till sånt:

Förra året räknade jag med filmrecensionsinläggen. Dessa har jag räknat bort i år, för att få en bättre bild av mitt vanliga bloggande. Men boksidorna räknas fortfarande.

2010 blev det 230 inlägg. Inte så illa, med tanke på att jag inte har haft någon tid alls och att jag även bloggat flitigt på Barnboksprat. Jag snittar alltså ungefär 4½ inlägg i veckan, vilket är mer än det känns som att jag gör…

Vi tar lite söktermer också. Här är de vanligaste sökfraserna enligt AWStats (till vänster) och enligt WordPress Site Stats (till höger):

Sökord 2010 enligt AWStats och WordPress Site Stats

Spännande skillnad… WordPress statistik får min blogg att se betydligt mer bakdelscentrerad ut än vad AWStats gör… så jag måste säga att jag föredrar AWStats lista. Tidigare tog receptträffar upp mycket av listan, men i år har ju recepten flyttat in på en egen sajt.

Hur ska det bli 2011? Kika in igen om ett år så får du se. :)

Relaterade inlägg:
» Nu har jag bloggat i 10 år
» Nätdagboken 9 år!
» Nätdagboken 8 år!
» Nätdagboken 7 år!
» Nätdagboken 5 år!
» NÄTDAGBOKEN FYLLER ETT ÅR!!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *