Det bra idag: Vuxentid!

Vilken dag det har varit..! Det får bli två inlägg, för att de känns så totalt olika. Jag börjar i kronologisk ordning med det bra!

Ava fick följa med Emma och Johannes på utflykt till Spårvägsmuseet idag! Det verkar ha varit en riktig höjdare. Trevligt för oss att få vuxentid också, men allra mest värdefullt för att vi har så dålig ork till att hitta på roliga saker med Ava just nu.

Under vuxentiden passade vi på att göra något vi inte gjort på väldigt länge: vi tog en promenad, bara jag och Jonas. Det blev en långsam och kort promenad, förstås, allt anpassat efter nuvarande förutsättningar. Men trevligt var det. Vi gick längs strandpromenaden bort mot Kristinebergs strandpark och passade på att provsitta hängstolarna vid restaurangen där:

Hängstol

Sen tog vi bilen och storhandlade, samt hämtade paket innehållande Avas nya bältesstol till bilen – en Britax Adventure – och barnkalasprylar.

Mitt återvända graviditetsillamående höll i sig under förmiddagen, dock ganska svagt men tillräckligt för att jag bara skulle få i mig en ytterst larvig lunch, men drog sig lyckligtvis tillbaka under eftermiddagen. Tänk om det inte måste vara konstant hemskt?!

När vi kom upp från garaget efter att ha satt bältesstolen i bilen skulle Jonas bara gå och handla lite vi glömt och sen skulle vi laga middag… men museigänget hade hunnit hem och planerna ändrades plötsligt väldigt snabbt…

Det dåliga idag: Ava akut till tandläkare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *