Hoppa till innehåll

Balkongdrömmar

Skulle kännas fint att fixa till balkongen snyggt. Något på golvet och lite snyggare växtarrangemang än fula lådor rätt på golvet, till exempel.

Spanar på en växttrappa som finns på vårt Ica. Kanske blir en sån till att börja med.

Växttrappa

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Ifjol fixade vi vår balkong (du hittar bilderna i bloggen, maj i fjol om du vill kika) och det var så värt varenda krona! Det blev mycket finare och vi trivdes toppenbra därute för en gångs skull (däremot var ju sommaren väldigt dålig, så tyvärr använde vi inte balkongen så mycket).

    • Ja, vad fint! Jag vill gärna ha lite fint så att man kan sitta och snabbnjuta lite ibland i alla fall. Men vi lär inte vara där särskilt mycket. Svårt att få plats att äta där hela familjen, t.ex., vi prioriterar odlingsutrymme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *