Johannas och Konstantins bröllop

Igår var en fin dag! Johanna och Konstantin gifte sig i Stadshuset och mötte sedan oss gäster på takterrassen till Hotell Anglais för en champagneskål och lite mingel. Sedan bar det av med buss (phew att strejken hann blåsas av!) ut till Djurgården och Stockholms roddförenings båthus där det dukades middagsbuffé och minglades vidare. En riktigt fin dag med strålande väder och ett ännu mer strålande brudpar.

Ava är hos farmor och farfar (i en hel vecka!), men Sander var såklart med oss på bröllopet i en stilig body med fastsydd “väst” och fluga. Det gick bra alltihop och många förundrades över att han kunde sova i bärselen när musiken dundrade på rejält på kvällen… Vi tog bussen hemåt vid 23, vilket kändes lagom.

Fotografering

Jag och Sander på bröllopsmiddag

Vackert vid vattnet

» Fler bilder på Flickr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *