Hoppa till innehåll

Häng med på klänningsvecka 7-13 april!

Klänningsvecka 7-13 april

Jag sunkar ju mest runt i mina slitna amningströjor för tillfället, men har tänkt att börja klä mig snyggt när jag börjar jobba igen nästa vecka. Jag vet ju dock att det är väldigt lätt hänt när jag är trött och stressad på morgonen att bara glida ner i bekväma men tråkiga byxor och tröjor… Så råkade jag snubbla över en serie gamla inlägg hos Lisa om när hon körde klänningsvecka. Bra grej, tänkte jag, och frågade genast Lisa om hon var sugen på att köra igen. Och det var hon! Kul, för jag tror det blir roligare att göra en kollektiv utmaning av det hela.

Vill du också rasta de där klänningarna längst in i garderoben? Känner du också att du vill bära klänning, men inte kommer till skott? Eller tycker du bara det verkar kul att ta en klänningsvecka med oss? Välkommen!

Så här tänker vi oss:

 • Varje dag 7-13 april ska deltagarna klä sig i klänning (plus annat, såklart, men huvudsaken ska vara en klänning).
 • Dagens klädsel redovisas med fördel publikt och helst med bild.
 • Kommentera gärna detta inlägg om du vill vara med och bifoga länk till där du redovisar dina klänningar.
 • Blogga (eller dylikt) gärna om klänningsveckan redan nu och sammanfatta gärna din upplevelse när du är klar.
 • Använd taggen #klänningsvecka där det passar och det går fint att låna bilden här ovanför.
Publicerat iVardagsliv

9 kommentarer

 1. Ika Ika

  Vilken rolig idé! Speciellt om man satsar på att rota i den egna garderoben och ta sig för att använda klänningar man lite glömt bort att man hade eller som man inte är van att använda till vardags. Jag ska se om jag hoppar på den jag också. Enda som får mig att tveka är att jag har sånt garderobskaos hemma efter att ha upptäckt malangrepp att tanken på att ta fram sju klänningar till att hålla reda på känns lite jobbig. (Har alltså kläder i tre kategorier just nu: sanerade och undanpackade kläder, ännu inte sanerade kläder i klädskåpet och kläder som används kontinuerligt och för säkerhets skull ska saneras en extra gång innan de packas undan.) Kanske jag kan skippa kravet på en klänning frö varje dag och använda vissa två dagar om de inte kräver tvätt däremellan.

  • Ika: Hu, låter trist med mal! Men jättekul om du hakar på och självklart kan du ha samma klänning flera dagar om du vill.

 2. Det låter som en riktigt rolig idé! Har ju visserligen arbetskläder, fast det finns iofs klänning i det utbudet också ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *