Nytt jobb!

Nu är det officiellt. Den 10 november börjar jag jobba här:

Valtech

De är webbigare än där jag är nu, det tycker jag verkar kul. De är bra på kompetensdelning också, jag har redan varit där på flera events av olika slag.

Och de finns på Kungsholmen. Så nu kommer jag aldrig behöva lämna Kungsholmen igen. Typ.

Det känns bra och väldigt konstigt/overkligt/svårgreppbart. Jag har aldrig sagt upp mig från ett Riktigt Jobb förut och det har varit väldigt skumt att gå runt och vara hemlig. Jag har ju befunnit mig i rekryteringsprocess ett tag och när det var klart fick jag vänta tills min chef offentliggjort det, vilket han gjorde idag. Men på ett annat sätt gick det fort, eftersom jag är mellan uppdrag just nu och därför “slapp” min uppsägningsperiod som egentligen är 3 månader. Det blev 3 veckor i stället.

Det ska bli mycket spännande, detta.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.