Midsommar i Oskarshamn

Sander vid midsommarstången

Ava tillbringade hela veckan före midsommar hos farmor och farfar i Oskarshamn. På midsommarafton åkte resten av oss ner för att fira ihop.

Som i så många andra delar av landet blev det en väldigt regnig midsommar. Det brukar ju alltid regna lite, tycker jag, men nu var det verkligen mycket. Det gjorde att vi inte hade jättebråttom till firandet i Hycklinge hage, utan kom lite sent. Missade dansen, men fick kasta lite bollar, ta lite lotter, lyssna på musik och så. Plus att vi rev av ett små-grodorna-solo runt stången bara för att få lite feeling.

På midsommardagen åkte Ava, Jonas och Janne iväg och planterade skog. 340 granar blev det och Ava fick lön för mödan: 1 kr per träd. Nu känner hon sig rik som ett troll och längtar efter att få shoppa leksaker.

För Sander, Ingbritt, Viktor (hunden) och mig blev det en lite mindre skogspromenad alldeles vid huset. Men det räckte. Det var ohyggligt mycket mygg!

Skogspromenad

På söndagsmorgonen åkte vi hem och kunde greja lite hemma innan det blev vardag igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.