Lilla Sverigebyn

Vi tältade tre nätter i Lilla Sverigebyn i Småland tillsammans med en kompisfamilj från Göteborg. Hade hört många lovord från veganer, eftersom stället är helt veganskt och man får frukost- och middagsbuffé när man är där. Plus att de gör smaskig glass. Dessutom är det charmig miljö och massor att göra för barnen. Djur går runt fritt på området och är sällskapliga – särskilt fåret Pfanni, som skulle vara med överallt inklusive i glasskön och stod och slängde längtansfulla blickar in till matsalen, dit hon inte fick gå…

Vi kom på en torsdag, besökte Astrid Lindgrens värld på fredagen (finfint väder), hängde i Sverigebyn på lördagen (regn) och åkte vidare på söndagen. Synd med vädret förstås, men vi hade det jättebra ändå. Och barnen var i himlen! Vill åka tillbaka!

Första middagen på Lilla Sverigebyn

Barnen klappar Pfanni

Fåret tränger sig i glasskön...

Sista middagen på Lilla Sverigebyn

Regnig dag @ Lilla Sverigebyn

Rosa @ Lilla Sverigebyn

Fler bilder:
» ‘Lilla Sverigebyn 2015’ på Flickr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.