Hoppa till innehåll

Placerat min första geocache! 

Jo, jag har ju hållit igång geocaching hittills i alla fall… Har hittat 50 stycken nu. Och ikväll placerade jag ut min första burk och skickade in info för godkännande. Jag hoppas att platsen är tillgänglig, men det finns alltså ett minimiavstånd som måste hållas och jag har tyvärr inte lyckats plocka alla i området som har hemliga koordinater…

Jag lade även ut min första egna TB i min första cache. TB = en sorts spårbart objekt som, om folk gör det de ska, kan följas när de reser runt mellan olika cacher, eventuellt med specifika mål (den här är försedd med svensk flagga och vill, lite lagom ooriginellt, besöka så många länder som möjligt).  
Spännande!

Har fler på g också… Men får väl se om det blir något med denna först. 

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *