Hoppa till innehåll

Min amerikanske bror


Före den här bloggens tid, läsåret 98/99, var jag i USA som utbytesstudent. Jag bodde i Redfield, South Dakota, hos en familj med fyra barn. Äldsta barnet var Adam, 13. Han hade långt, lockigt hår, spelade Aerosmith hela nätterna i rummet vägg i vägg med mitt, och vi brukade gå ut på promenader i en stad där alla körde bil. Efter läsårets slut åkte jag hem… och sen dess har jag inte sett någon därifrån. Ja, eller, efter några år kom myspace och sen Facebook, så jag fick se hur de såg ut när de blivit äldre (de andra barnen var 3, 7 och 9 när jag kom, så det har ju hänt en del).

I tisdags kom Adam med sin fästmö Becky till Stockholm för att övernatta en natt innan de skulle vidare mot Örebro och sen på turné med Adams band Russian Girlfriends. Han hörde av sig och vi lyckades sammanstråla och ta en promenad i Stockholm, lite som att promenera i Redfield men ändå inte.

Det var väldigt trevligt att träffa dem!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *