Tillbaka på jobbet

Jag är tillbaka på jobbet. Har fått större telefon och mindre dator, båda med touchscreen. Känns cyber med en touchscreenlaptop… (eller är det jag som är omodern?)

Buss 56 klockan 7.48 var en ganska fullpackad upplevelse. Jag fick visserligen sittplats, men baklänges, och det var generellt trångt i bussen. Jag är sugen på att prova att GÅ till jobbet. Gjorde det inte idag pga släpade på dator, men ska göra det så snart det passar och vädret är ok. Får ju passa på nu när jag varken måste lämna eller hämta barn.

Jag vet inte vad jag kommer att jobba i för projekt ännu. Just nu bara bekantar jag mig med allt nytt och återbekantar mig med allt gammalt. Försöker installera utvecklingsmiljö just nu.

Och börjar vara ganska sugen på att amma…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *