Hoppa till innehåll

Söder runt 2023

Yay! Jag lyckades springa Söder runt också och det gick väldigt mycket bättre än Kungsholmen runt. Den här gången höll jag förvånansvärt jämnt tempo och hade en skön lunk nästan hela tiden (men visst var det tyngre mot slutet och även lite kramp i vaden, ömmande knän och sånt). Kom i mål på 1:05:58, vilket var bättre än jag vågade hoppas på. Tänkte att det kanske skulle gå att slå Kungsholmen runt i alla fall och eventuellt komma in under 1:10.

Framgångsfaktorer: 1) kvällslopp! Det brukar gå mycket bättre för mig att springa kvällstid, ändå springer jag oftast morgon/förmiddag/lunch … 2) platt lopp! Faktiskt, på riktigt! De flesta lopp som påstår att de är platta har ju ändå jobbiga backar. Söder runt har ett par små uppåtlut mot slutet, men verkligen inte mycket. 3) att jag sov innan … var rejält trött, så det behövdes nog.

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *