Förskoleplats till Sander

Sander har fått förskoleplats. Förskolan var vårt femtehandsval, alltså den vi satte sist, men det skulle kunna bli bra i alla fall. Den ligger nära Avas skola, det är ett stort plus. Jag har varit där på informationsmöte, men jag känner ändå inte att jag har en sådär värst tydlig bild av stället. Det var ju länge sen och jag var inte inställd på att det skulle bli just den förskolan. Vi köar vidare på högre rankade alternativ, så får vi se vad som händer. Jag är inte säker på att vi hellre skulle ta val 3 eller 4 faktiskt, men vi får se. Måste bilda oss en bättre uppfattning. Hälsa på igen och ställa frågor.

Känns i alla fall himla skönt att vi har säkrat en plats i rätt del av stan. Det hade ju kunnat bli någon helt annanstans. Phew! Så skönt att slippa den stressande ovissheten kring skolplats och förskoleplats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.