Jobbmöte, Penny och högskoleprov

Igår, fredag, träffade jag och Fredrik Stefan & c:o på Svenska Logi… alltså dem vi gör hemsida åt. Så nu har vi kommit fram till en massa vettiga saker, typ. Sen gick vi till Hellmans och drack smoothies. Sen hade jag tid för linsbyte hos optikern och efter det åkte vi tillbaka till skolan för att lämna in Fredriks specialarbete… Typiskt, alla blir ju färdiga före mig ju. Sen åkte vi tillbaks till stan igen och Fredrik köpte födelsedagspresent till Ola som fyllde år…

På stan träffade vi Anna som bestämde att vi skulle gå ut på kvällen. Visst, jag är inte svår så… Visserligen högskoleprov dagen efter, men va fan.

Så det blev ett litet gäng som gick till Penny hemifrån mig – jag, Anna, Lisa med pojkvän, Fredrik och Anders. Jag var jätteduktig och höll mig spiknykter (bara smuttade lite på allas späjsade drinkar i rent prova-på-syfte).

Det var väl inte sådär jättemycket folk på Penny kanske, men det var rätt kul ändå. Jag och Anna dansade garanterat fulast i stan, det var kul!! :)

Jag och Fredrik lämnade Penny vid midnatt – jag skulle ju göra högskoleprovet kl 8.15 och Fredrik hade tråkigt. Så vi hade ”efterfest”, dvs vi satt och pratade och drack juice. Sen vid ett kastade Anders sten på fönstret och påkallade således uppmärksamhet vilket leddes till att han också släpptes in… endast en kort stund, eftersom jag skulle SOVA. Fredrik fick iaf sällskap hem och det var ju bra.

Och idag var det alltså dags för högskoleprov igen… segt. Snart kommer väl facit så man kan rätta. Hehe. Undrar om jag slår mitt gamla 1,8… Förmodligen inte. Fatta så meningslöst då… Sitta på Tessin en hel dag och bara ha en massa dumma raster hela tiden. :)

Jaja.

Lämna en kommentar