Hoppa till innehåll

Penny och påsk

Nu är jag hemma igen, efter en vecka på Fuerteventura… Den lilla resan skriver jag ingenting om i den här dagboken, men snart finns det nog en noggrann redogörelse på min hemsida.

Kom alltså hem sent på skärtorsdagskvällen och på långfredagen var det partydags! Maria och Ellinor dök upp redan tidigt på dagen, när jag ännu inte hade klätt på mig. Det var ju en trevlig överraskning! De hade med sig en massa saker, spel och ingredienser till pannkakstårta och chokladmuffins! Så vi höll oss sysselsatta i köket ett tag och så spelade vi Stora Kojakten, ett mycket fint barnspel där man får göra saker som att härma höns och grisar och så.

Vid sjutiden började folk komma till min lilla förfest… Det blev 15 pers totalt och jag tror nog att alla hjälpte till åtminstone lite att göra slut på min persikolikör och halva min röda vodka jag inhandlat på Fuerteventura… Jaja, man är väl givmild. Synd bara att jag inte fick så mycket likör själv. :) Jag fick i alla fall en rad nya inskrivningar i min fina Mina Vännerbok…

På Penny var det kul, jag, Maria och Ellinor satsade på att dansa fulast i stan, vilket vi nog lyckades ganska bra med. Resten av gänget såg vi tyvärr inte så mycket mer av efter ett tag. Många gick rätt tidigt, men vi stannade kvar. Maria var jättepoppis bland pojkarna, vilket var ganska kul, eftersom hon HAR pojkvän… Vi fick i alla fall varsin pojke att dansa sista dansen med och för en gångs skull var min faktiskt riktigt mysig!!!! Försökte inte ens nåt opassande, wow liksom. :) Peter hette han. Marias hette Pontus och Ellinor visste inte vad hennes hette, men eftersom alla andra hette nåt på P bestämde jag att han nog hette Pelle. Fast Maria tyckte att han såg ut som en Oskar, så då fick det bli POskar, eller Påskar kanske, eftersom det passade så bra… Han var för övrigt generös nog att vilja bjuda oss på vatten om vi följde med på efterfest, men vi avböjde.

Följande dag spelade vi lite mer spel och sådär innan Maria och Ellinor åkte hem till sina familjer för att äta påskmåltid. Och här blev det oxå påskkäk och jag fick träffa Bäbisen för första gången på jättelänge. Hon heter Tilde nu, men det tar lite tid att vänja sig. Hon låg och sov i min famn en bra stund, det var gulligt.

Idag, söndag, har jag bland annat varit på Friskis. Det var nästan två veckor sen, eftersom jag varit borta, spelat teater, med mera!

Osv. :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *