Hoppa till innehåll

"Krogrunda" med grabbarna

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig och tur var väl det, eftersom jag räknade med att sitta hemma och deppa… Men efter skolan träffade jag Putte på stan, vi gick och fikade, och så blev det plötsligt så att jag skulle hänga med ut. Det blev Putte, Anders, Dan och så jag. Först satt vi i en park och drack öl och klargjorde att målet för kvällen var att desperatragga upp fjortisar… Tja, inte för min räkning kanske. :)

Vi slank in på Penny en sväng, men det var inte så kul, och vi hade ändå inte planerat att stanna… så efter det gled vi förbi McEwans bara för att konstatera att vi givetvis inte kom in… och sen åkte vi till hamnen, bara för att konstatera att Kroken, som egentligen var kvällens huvudmål, var stängd… så då hängde vi på stan med fjortisarna i stället. :) Hade jag vetat att vi skulle flänga runt så mycket kanske jag hade släpat med mig min cykel trots allt, jag fick rätt ont i baken av att sitta på Anders och Puttes pakethållare, särskilt i nåt mastodontgupp vid slottet… aj…

Så mycket för krogrunda i Nyköping… inte blev det några fjortisar heller. :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *