Hoppa till innehåll

Smidig som en gravid bropelare…

Here we go again… jag strular då alltid till det. Nu är inte Martin glad på mig… alls… Flåt. :(

Jag är trött på allt… jag känner mig bara överflödig och osmidig… suck… Kanske är tur att man tar studenten, så blir det iaf lite annorlunda sen. Frågan är ju förstås om det verkligen blir till det bättre… :) Har fortfarande inget riktigt sommarjobb, bara erbjudande om att få måla farfars staket…

Fredriks och mitt hemsidesjobb är i alla fall färdigt. Fast vi lär nog få ägna oss en hel del åt telefonsupport ändå. www.svenskalogi.se :)

Vi har fått tyget till min balklänning nu, så mamma syr för fullt. Och avslutningsklänning inhandlades i Stockholm i lördags. Nu springer jag runt i pösiga jeans, min officiella sunk-t-shirt… och ett par vita finskor för att vänja fötterna. :) jättefint. Verkligen.

Imorrn är det fysikprov. Jag tänkte ju plugga massor ju, men det blev inte riktigt så. Roligare att bli nerspydd av bäbis och sådär. :) Jaja. Jag kan ju i alla fall trösta mig med att jag fick MVG i biologi, franska, svenska, psykologi, specialarbete osv sen när jag står där med mitt IG-fysikprov. :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *