Hoppa till innehåll

LONDON

Nu är jag hemma igen, efter vårt lilla Londonäventyr! Givetvis kommer en fullständig rapport snart att hamna under sektionen “Livet”…

Åååå så kul att vara i London! Vi partajade på Zoo Bar bland oräkneliga wannabe casanovor som raggade järnet… såg Bridget Jones Diary på bio, gick runt på marknaden i Camden, hälsade på i Johannas skola och träffade lite roliga engelsmän på puben The Anchor… Jag har till och med fått mail och gästboksmeddelande av en av engelsmännen. :)

Det blir helt klart mer London framöver…

…bilder och resedagbok kommer snart till “Livet”… som f.ö. kanske byter namn inom en okänt lång framtid, så jag kanske inte ska hänvisa så mycket till den. :)

Nu är jag tillbaks på jobbet igen och har idag beställt ompekning av domänen www.in-time.se till det nya hemsidesutrymmet hos wineasy. Så snart är den uppe ordentligt… annars är det lite segt, det ringer typ INGENTING. Idag ska David och jag på bio efter jobbet!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *