Hoppa till innehåll

Johanna & Monkey Bar

I fredags kom Johanna till Stockholm för att hälsa på över helgen. Vi käkade pizza och drog iväg till Monkey Bar vid Fridhemsplan, hon, jag, David och Ellinor. Tyvärr var stället ganska beige med trist musik. Men vi hade i alla fall riktigt roligt åt Micke & Micke från Kungsängen som raggade järnet på oss. De var riktiga, patetiska stolpskott…

Ellinor fyllde år på lördagen, så när vi upptäckte att klockan var över midnatt fick hon en drink med tomtebloss av oss… och lite presenter på lördagsmorgonen innan hon åkte hem mot Västerljung för firande med familj och andra vänner.

David, Johanna och jag sunkade mest hemma… gjorde varma mackor och tittade på Star Wars. På söndagen var vi på Söder, men allt var stängt eller proppfullt och så regnade det. Fikade vid Söderhallarna innan Johanna åkte hem med bussen.

Det drar f.ö. ihop sig… På fredag åker vi till Nyköping och i samband med det flyttar David… det känns inte så kul. Men det ska bli rätt kul att göra något annat när jag har slutat här om 3 veckor. Men…. min David!!!!!!!!!!!!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *