Mot Kuala Lumpur

Imorrn bar det av med minibuss till Kuala Lumpur i Malaysia. Har haft det riktigt skont har pa Koh Samui i en hel vecka. Lade undan klockorna strax efter att vi kom hit och har bara softat och gjort precis vad vi kant for. Bland hojdpunkterna: Idag har vi snorklat, som riktiga mastersnorklare… eller ocksa tillbringade vi den mesta tiden med att tomma simglasogonen pa vatten… men kul var det i alla fall, aven om vi skar upp benen litegrann pa korallreven… Pa min fodelsedag at vi kottbullar pa en svensk restaurang, mmmmmums! Vi har tittat pa film pa div restauranger (Star Wars II, Halloween Resurrection, Bourne Identity, About A Boy), gatt runt pa stan och spanat, solat och badat, rockat loss pa nattklubben Bauhaus, firat 25 manader tillsammans… Hur som helst en helt okej vecka! Idag har vara ryggar antagit fargen av dansk polse efter snorklingen, men annars mar vi ganska bra… och snart ar vi hemma i Sverige igen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *