Hoppa till innehåll

Sweet Valla High & Utekravall

Igår var det dags för den allra första festeristfesten för oss nya festerister! Eftersom vi i D-Group inte har våra åveråler klara ännu köpte vi tröjor och klottrade lite på i stället… jättefint. Började sen så smått på fredagspuben innan vi begav oss till Vallamassivet och Sweet Valla High, som festen hette, anordnad av pol mag:arna.

Alla delades in i olika lag tillsammans med folk från olika festerier och så tävlade vi i en massa konstiga grenar som alla på något vis gick ut på att man skulle dricka alkohol… det var riktigt kul faktiskt.

Så småningom kom vi till amfiteatern där Utekravallen var och The Ark skulle spela… ägnade alldeles för lång tid åt att stå fastklämd i ett folkhav och vänta på konserten och sen att bli ihoppressad från alla håll (framifrån av ett kravallstaket eftersom jag sett till att vara längst fram) så att det kändes som att bröstkorgen skulle sprängas när konserten började (idag har jag ont i hela kroppen inkl ett mystiskt blåmärke på handen)… vakterna tittade frågande på mig ett flertal gånger när de såg mina plågade ansiktsuttryck och undrade om jag ville ut, men jag höll mig kvar och tog mig till slut ut själv på ett betydligt värdigare sätt genom att tränga mig bakåt i stället för att bli lyft över staketet…

Efter konserten var det kallt och nyktert… men trots allt var det en ganska trevlig tillställning. Jag, Niklas och Christopher avnjöt lite fyllemat från pastavagnen i Colosseum, innan vi begav oss hemåt.

Idag har jag, Tor och Frida försökt skriva gyckel utan större framgångar och så har jag sovit, ätit mackor och gått promenad med Jonas… ja, det var faktiskt allt. ;)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *