Grillkväll

Igår hade vi grillkväll och lyckades faktiskt slippa regn hela tiden! Helt otroligt, med tanke på att det tycks regna hela tiden nu. Kul att träffa lite folk och så!

Tiden går fort… I övermorgon åker jag härifrån redan! Jag som inte alls har hunnit allt jag tänkte göra… Jaja, har i alla fall lite planer för Nyköpingsvistelsen och sen är det ju dags för London. Jag har saknat London! Ett år sedan sist nu, ovanligt länge… men sen kommer det nog att dröja innan jag kommer dit igen. :/

Vi hade lite strul med Londonplanerna, eftersom vi inte kunde bo hos Johanna i Bethnal Green som det var tänkt. Det tycks ha löst sig i alla fall, vi ska få sova hos Noah i Finsbury Park. Det var allt lite panik där ett tag.

Jaså… är den här dagen redan slut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.