Hoppa till innehåll

50 First Dates

Den här filmen var knappast särskilt trovärdig, däremot ganska förutsägbar och med väldigt endimensionella, töntiga karaktärer. Inte gillar jag Adam Sandler heller… Hur som helst, han spelar Henry Roth, en casanova som har vanan inne beträffande att charma brudar och sedan slingra sig bort när de blir för efterhängsna. Döm om hans förvåning när hans senaste ragg inte kommer ihåg honom dagen efter! Lucy, spelad av Drew Barrymore, har nämligen förlorat korttidsminnet i en olycka. Varje dag tror hon sig vakna upp till… samma dag igen, fast hon har glömt den och börjar om på nytt. Hennes pappa och bror gör sitt bästa för att inte göra henne upprörd och låtsas därför att det är som hon tror. De har fixat fram oändligt många dagstidningar från samma dag, låtsas att pappan fyller år varje dag, ser samma film varje dag… Varför i hela fridens namn skulle de göra det?

Henry tar sig an utmaningen och måste således få henne att bli kär i honom varje dag. Visst innehåller filmen en del lustiga ögonblick, men jag kan inte kalla den annat än dålig…

FilminfoIMDB: 50 First Dates
Regissör: Peter Segal
År: 2004
Omdöme (1-5): 1
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *