Hoppa till innehåll

The Incredibles

Åh, vad bra den var!

Snygg animerad film om en värld där superhjältarna en gång varit samhällets idoler, men efter att ha blivit stämda vid flertalet tillfällen tvingas dölja sina talanger och leva som vanliga människor. De forna hjältarna Mr. Incredible och Elastigirl har gift sig, skaffat tre barn och försöker leva vanligt svenssonliv. Det är roligt att se hur hjältarna tampas med vardagliga bekymmer, både hur deras egenskaper hjälper dem med dessa och hur de faktiskt inte kan undvika samma problem som vanliga människor.

Särskilt Mr. Incredible har svårt att anpassa sig till vardagslivets lunk och tackar därför inte nej till vad han tror är ett fredligt uppdrag där hans styrka behövs… men han hamnar i fara och hjältefamiljen måste komma till undsättning.

Underbart! Roligt och snyggt, är särskilt imponerad av Vi’s hår och vattnet.

FilminfoIMDB: The Incredibles
Regissör: Brad Bird
År: 2004
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *