Min utbytesstudent

Igår natt hämtade jag min utbytesstudent på stationen! Det blev lite komplikationer, eftersom han råkade kliva av i fel stad (Norrköping…), men han hade turen att träffa på en schysst snubbe som skjutsade hit honom. Han skulle komma 23.57 med tåget men dök upp 45 minuter senare med bil. Stackarn hade rest i flera dagar, men nu är han alltså här, kommen ända från Australien. Han bor i ett korridorsrum nära mig. Jag är ju lite upptagen med att tentaplugga nu, men det är väl bara bra om han måste lära känna sina korridorare kanske… jag hinner nog träffa honom sen. :)

Annars är det som sagt matte, matte, matte… svårt att plugga duktigt, men lite framåt går det i alla fall, sakta men säkert. Just nu blåser det så mycket att det känns som att fönstrena ska gå sönder, det är lite obehagligt. Jonas är hos Björn och spelar rollspel, men det låter så mycket av blåsten att jag nästan har trott flera gånger att det varit han som kommit hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.