Hoppa till innehåll

Garden State

Zach Braff i manus/regi och huvudroll, killen från Scrubs alltså! Kul att se vad han går för och jag blir inte besviken. Det är en mysig film om Andrew som efter många år av sökande efter lyckan i Hollywood tvingas komma hem på sin mammas begravning. Relationen till fadern är stel och pappas recept på allting är att skriva ut tabletter som dövar sinnena. För första gången på åratal slutar Andrew äta tabletterna och ett nytt liv, med känslor, öppnar sig. Han umgås med gamla barndomsvänner och träffar en tjej han trivs ihop med. Människorna känns förvånansvärt vanliga, trots att de kanske är lite överdrivna. En lågmäld, mysig film som helt klart är sevärd!

FilminfoIMDB: Garden State
Regissör: Zach Braff
År: 2004
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *