Hoppa till innehåll

Punch-Drunk Love

Att Adam Sandler är med i en film gör att det är svårt att ta den på allvar… Även om han inte fånar sig lika mycket som annars finns där fortfarande den enerverande rösten. Jag gillar honom inte riktig.

Hur som helst är den här filmen sevärd ändå, lite finurlig och annorlunda faktiskt. Kärlekshistorien är inte så övertygande, men desto roligare är det med killen som köper väldiga mängder pudding eftersom man fick Frequent Flyer Miles då… Det roligaste är att det är baserat på en verklig kille som köpte 12,150 puddingar!

Filmen innehåller helt klart godbitar, alltså!

FilminfoIMDB: Punch-Drunk Love
Regissör: Paul Thomas Anderson
År: 2002
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *