Kiss of the Dragon

Man skulle kunna tro att det här inte är en film i min smak – en Jet Li som springer runt och slåss. Men det finns något som gör att jag faktiskt gillar den, rentav tycker att den är jättebra. Det är inte så att jag rakt av dissar filmer med mycket slagsmål i, problemet är snarare att fajtandet ofta brukar vara utdragna och omotiverade. Det värsta jag vet är när en film börjar med en strid så att man inte har en aning om varför de slåss. I Kiss of the Dragon är karaktärerna tillräckligt engagerande för att jag faktiskt ska ryckas med. Eftersom jag gillar storyn kan jag uppskatta Jet Lis coola slagsmålstricks.

Jättejättebra!

FilminfoIMDB: Kiss of the Dragon
Regissör: Chris Nahon
År: 2001
Omdöme (1-5): 4
Relaterade inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *