En engelsman och två indier

…var på besök här igår kväll. Det var alltså Jonas projektgrupp som var inbjuden på en svensk afton med ärtsoppa, pannkakor och kaffe med punsch. En av indierna är vegan, varför vi testade pannkakor med sojamjöl i stället för ägg, det gick faktiskt jättebra. Smeten blev till och med tjockare och fastare än det brukar bli med ägg. Fast det kan ju har berott på att jag överdoserade också, det blev lite friform. :)

Hur som helst, det var en ganska trevlig kväll med lagom mycket öl och så… lagom mycket för att vi mest ska ha sovit och tittat på film idag. :) Man hade kunnat gå på Sommar-X igår också, det hade varit kul egentligen… det är alltså sista åverålsfesten på Kårallen innan sommaren.

Jag har precis klarat av disken, phew! Det är nog det jobbigaste med att bjuda hem folk, att återställa hemmet efteråt…

För övrigt är det tråkigt att inte ha pengar. Jätterik behöver man ju inte vara, men tänk vad lyxigt det skulle vara att ha råd att köpa möbler till nya lägenheten… den kommer att bli ytterst spartanskt möblerad, som det ser ut nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *