Linköping och tråkiga tentor

Nu är jag alltså i Linköping igen… Man ser folk man känner igen vart man än går och åveråler överallt. Det är lite trevligt, men jag kan inte påstå att jag längtar tillbaka.

Vi bor hos David, Ellinor och två små yrväder till kattungar. Jättesöta kissar, mindre söta klor. :)

Har precis kuggat Analys B-tentan… jaha, så var det med den saken. Elak tenta. Har precis kollat lösningsförslagen och givetvis VAR det ju snorenkelt om jag bara hade insett att man kunde göra så… men det verkade ju för enkelt! Nåväl, jag fick rätt på en bråkig integral och en sån där klurig sak om tangentplan och grejer som jag inte alls kunnat innan, så framåt går det väl i alla fall. Nästa chans är 16 december.

Jag är inte ett dugg sugen på att plugga reglerteknik hela helgen men det är så det måste bli. Jag tycker inte om reglerteknik. :(

En kommentar

  1. Jag är nästan helt säker på att jag inte har en susning om vad reglerteknik egentligen är för något. Ändå känner jag mig tämligen säker på att jag inte ens kommer i närheten av att inneha något som ens liknar ett intresse för ämnet i fråga.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *