Hoppa till innehåll

Utlandsäventyr & plugg

Nu har jag äntligen fått tid att börja plugga matte. Det går inte jättedåligt, men inte toppenbäst heller eftersom jag glömt mycket. Igår skickade jag in min hemtenta! Skönt att få stryka ytterligare en punkt på listan:

Att göra innan 15 december
Individuella egyptologiuppgiften
Gruppuppgiften i egyptologi
Lära mig 176 kanji till tentan 6/12
Skriva resterande 2 (av 4) sidor hemtenta
– Repetera inför tentan 14/12 (konversation och hörförståelse)
– Plugga flervariabelanalys (tenta 16/12)!

Idag fick jag också nästan ett jobb, fast de behövde mig typ nyss. Jag är bara här en vecka till och under den veckan ska jag mer eller mindre plugga konstant. Har ju japanskatentor också, utöver matten.

Jag har förresten lagt in lite gammalt material under Resor nu. Har en massa som jag vill ha in på sidan, men det tar lite tid att fixa till det eftersom det måste passas in i min nuvarande sidstruktur. Nu kan man i alla fall läsa om mina äventyr i England: caféjobb, apbajsplockning och ankpackning.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *