Hoppa till innehåll

Closer

Oj vilken relationssoppa! Det handlar om riktigt, riktigt dåliga människor som ägnar sig åt otrohet, lögner och svek. De påstår att de älskar varandra, men jag tycker inte alls att det här är en film om kärlek.

Jag önskar att jag kunde säga att filmen är orealistisk, men tyvärr kan jag nog inte det… usch, usch, usch. Det finns faktiskt så här dåliga människor. Jag vill inte ens tänka på det… Den kör verkligen på det klassiska “jag får göra vad jag vill men om min partner ens tittar på någon annan, då jävlar”.

Filmen lyckas onekligen med att göra mig äcklad, och visst brukar jag säga att om en film berör så är den bra. Men… mjavars. Lite bra är den. Den är ganska intressant berättad med stora tidshopp. Och jag gillar slutet… Att jag inte sätter högre betyg är nog mest för att jag vill förneka att verkligheten kan se ut så här och kasta in den här filmen i något litet mörkt hörn av glömska…

FilminfoIMDB: Closer
Regissör: Mike Nichols
År: 2004
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *