Hoppa till innehåll

Extrajobb som intervjuare för mäklarfirma!

Nu fick jag precis ett väldigt bra telefonsamtal! Jag anmälde intresse på ett jobb hos Academic Work igår och idag fick jag veta att jag får börja. Inget krångel, de känner mig redan och jag har till och med ett kontrakt som funkar för detta jobb också.

Jag ska jobba på mäklarföretaget m2 som intervjuare, vilket går ut på att ringa människor som anmält intresse för att byta bostad och fråga om deras önskemål. Passen som finns är mån-tis 13-18 och ons-tor 8-13. Jätteskönt att inte behöva jobba sent! Företaget ligger i princip ett stenkast från skolan, så jag behöver bara gå lite tidigare från tisdagslektionerna för att hinna till jobbet. På måndagar och onsdagar har jag lektion samtidigt med passen, men jag har inget emot att skippa skola för jobb emellanåt. På torsdagar slutar jobbet klockan 13 och skolan börjar klockan 14! Jonas blir nog glad också om jag lyckas släpa med mig honom till spårvagnen innan 8 ibland, så han får nåt gjort på exjobbet. :)

Jobbpass bokas via Academic Works hemsida och jag borde kunna boka första passen till vecka 13, dvs nästnästa vecka, när de läggs upp imorgon. Helt okej, nästa vecka har jag ju ändå tentor. Uppdraget är tidsbegränsat till 31 maj och efter det hoppas jag ha ett sommarjobb.

Lönen är helt okej, nästan 100 kr i timmen. Inget OB-tillägg förstås, som ju gjorde Spärrlinjenlönen väldigt trevlig… men skönt att få ha sina kvällar till plugg och vila! Att m2-passen är 5 timmar i stället för 4 som hos Spärrlinjen gör att det blir ungefär samma pengar med tre pass i veckan i alla fall.

Hoppas att det blir bra! Det låter väldigt bra, tycker jag!

4 kommentarer

  1. Julia Julia

    Grattis! Utan att veta så mycket om det låter detta som ett roligare jobb än spärrlinjen! m2 har en snygg grafisk profil i alla fall :)

  2. Helena Helena

    Tack! Nu har jag bokat in mina två första pass, börjar tisdag 28/3. Ska bli spännande! Håller med om m2s grafiska profil – och jösses vad hussugen man blir när man bläddrar runt där. Blev helt kär i ett av husen… men det är inte alls aktuellt med husköp, faktiskt. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *